@Anika55 A jas da prasam sirupov po ovaa cena kaj go naogjas. Jas se nad 900 go zemam. Inaku spas mi e, zimno vreme obavezno go pijam
Од Виа Фарм. Не знам дали тоа им е редовна цена или им останале од постар увоз. И јас обично околу 900 денари го земам. Едит: Да, за мене е единствен производ за имунитет за кој сум се уверила дека помага. https://viafarm.mk/p/6087/dr-wolz-zell-oxygen-immunkomplex-250ml 1200 денари
+1 презадоволна сум од сирупов..и јас сум го земала над 900ден од Еурофарм...смееме ние како доилки да го пиеме? Јас не знаев дали смееме па одамна го немам купувано, ако смее, одма да го земам и така сум без енергија и жива преморена со малава @Anika55 а дали се плаќа достава?
Јас мислам дека не се препорачува при бременост и доење. Доставата е бесплатна за нарачки над 1500 денари.
Па и јас така мислам, ама ај викам ако некој е поискусен нека каже..ако не, ќе си чекам да завршам со доење, па ќе пијам, дотогаш да барам нешто што е дозволено..фала
Да, за имунитет е. И јас мислам за доилки не е дозволен, пошто и за трудни не смее лани прашував. Ќе си лапаме пренатални во меѓувреме Ама за понатака ќе набавуваме од тука, успат уште нешто ќе се нарача, често добри акции имаат и на бебешка козметика, а и за мајки може по нешто П.с. Ургент ќесичките може https://www.zegin.com.mk/mk/proven-urgent-c-sekojdnevna-poddrshka-na-imunitetot-30-kesichki По другите теми ги читав, ама овие по 30 што се. Тие по 7 што идат во паковање, не.
штета, ќе ме кренеше од мртвите пијам јас витамини, ама сирупчево е топ Даа, ја следам јас аптекава, ќе се најде нешто да се нарача П.С Како ти се допадна Liu jo? Го меркав во ДМ, не го земав..гледам и во Зегин го донеле..со производиве, на втората јас ми личиш за доста работи исти вкус имаме
Здраво Каде би можела да најдам вакви шноли за коса да си купам, доста се атрактивни периодов и баш се летни
Bukvalno segde gi ima, na pazar, po dukancinja mali, ako si od Skopje vo bizuterija Ab, Katalea posle kameni most, diva bags vo carsija , zirni imaat i insta fb strani.