Не сум го пробала уште, денес ќе ставам и ќе ти пишам и трајност и како мириса, колешка го користи и убаво ми мирисаше на неа, ќе видиме на мене. Иначе да, ептен, и по читање по постови твој, и слично размислуваме
Решив да штедам! Баш ги гледав на Али ама со шипинг нема драстична разлика во цена па си реков ај кој ќе чека пола година.
Али експрес, 4 евриќи (ја поскапеле сега јас ја земав за евро ипол) https://a.aliexpress.com/_Ejj9F7f
Сакаш да кажеш дека ти стигна на време? Пошо чекам нешто што рокот му е сеа почеток на септември, а пребитно ми е, па да не губам надеж.
Нопе, од февруари ја чекам… да не те демотивирам ама сите пратки исто од февруари ги чекам.. дури и една ми вратија додека бев на одмор пошто прошол рокот на превземање
Има дом, сметки, одмор и патувања, заштеда, шопинг и останати трошоци. Се отвараат спиралите можеш и да си додадиш некоја ако имаш на ум, а дали има можност Адриана да направи некоја измена ако имаш желба не прашав дали може.
Сега го пробав. Јас не сум многу задоволна од средството , плус па и што мислам дека на едно место на чешмата во вц , ми ја изгреба (стана розев иноксот). Маж ми ќе ме утепа дека само експериментирам За мене , за вц поготово , најубав ми е Пулирапид(ама со розево капаче ) . Најубаво ми чисти бигор . Тоа е моето искуство, може други фенинки ќе пишат позитивно искуство