Јас ја имам еден модел ваљда пред таа ( зелена боја што е ) мене ми врши мн работа. Летно време за памучни маички е топ. И завеси сум пеглала со неа. Јас сум мн задоволна цело време ја користам .
Tаа светло зелена? Ми кажаа оваа што ја купив јас дека е пред таа серија, се' било исто, само таа зелената имала некој додаток и торбичка (јас имам торбички од други работи) и затоа ја земав оваа, таа зелената беше околу 3.290 мислам. Ај нека врши работа за ситни работи. Тие поголемите не се склопуваат и големи се за во куфер, затоа земав ваква.
Да светло зелената. Можно е појма немам, знам дека само што ја донесоа ја земав, одамна ми е . Поскапа беше тогаш не се сеќавам колку . И да оди со торбичка ( јаката торбичка ) Јас секогаш викам за недомаќинки е перфектна. Пегла оклучувам само за кошули и панталони, се останато со оваа на пареа Пробај летно време маички за 1 мин испеглани топ
Исто и јас, повеќе купувам работи што не се пеглаат, единствено што мразам од домаќинлук е пеглање. Ја купив затоа што кога одам на одмор или негде ми се гужваат алиштата во куфер. Добра е, не е лоша. Не сакав некоја поскапа, таман е оваа.