Иначе не се сите расфрлани. А тие што се расфрлани се од нашиот некултурен народ. Се убиваат од диплење и средување ама џабе се од овој наш "не" народ.
Јас ја искористив максимално понудата на Нептун 48 рати без камата Си купив некои апарати за кујна кои мислам дека ќе ми требаат за во станот. Нема да ги осетам тие 800 ден за сите овие работи Овс нема врска со станот И оваа машина за миење на садови *Подарок од мајка ми, да појаснам дека не влегува во тие 800 ден
Ќе немаат што поклони да ти носат гостите, се шалам Топ избор, се ова е доста потребно, кажи ми Dolce Gusto, колку пари е?
Имаат промотивна понуда која им важи до денес а се однесува на сите нивни производи, па редовната или happy цената ја делат со 48 и добиваш рата која ќе ка платиш секој месец во овој период без камата. Ти даваат од таму формулар, пополнуваш и заверуваш на работа и ако не си примател на плата во НЛБ Тутунска банка тогаш вадиш од банката и извод за последни 6 исплатени плати Фала ти, поубави да си купиш Иначе апаратот на Dolce Gusto е 5.969,00 односно јас на рати ќе платам по 124 денари