Од Беко на рузвелтова. Вчера ја гледав во Нептун и не се решив веднаш, денес ја продале. Ја немаше никаде на залиха. Успеав во Беко да ја најдам. Во нептун беше 24 илјади со хепи цена, јас ја земав за 27 од Беко.
Бидејќи не можев да прикачам повеќе од 10 слики во претходниот пост, тука прикачувам уште некои други За внуката и внукот Spoiler
Јас ја имам неколку години и супер ми е погодена ептен убаво ја фенира косата. Имам доста густа коса со недефинирана форма и со четката за мн брзо ми се фенира и праи форма.
А од каде ја зедовте? Бидејќи сакам да купам и јас такво нешто,сакам да се фенирам а не знам со четка и фен...малку сум анти-талент за такви работи,па ова ми стои дека е практично..
Со дебело да. Не беа комплет ама јас си ги комплетирав. Посебно беа околу 1000 ден чаршавот и јастучниците, околу 1500 ден беше ќебето. Од Home Linen MK на фејсбук ја нарачав. Еве слика
Ааа , ги знам овие . И овде ги имаше од прилика по таа цена . Твојава е ќебе,чаршав и навлаки за перници. Имам ќебенце ко твоето . За жал , мн упки ми фаќа Моиве нови се сосем различни.