на кој начин е постапката? истите ги користам без primer и не и не пак се лупат одма .стопати дадов шанса
Јас и прајмер купив од Revuar. Лично сум презадоволна. На турпирани нокти ставам по малку од прајмерот, чекам 30-40 секунди да се засуши, rubber база два слоја ставам, па гел лак во боја и топ одозгора. Не ми се случило никогаш да се лупат. Пробај и со прајмер
Оф топик. Зашто два пати ставаш база? Да ти бидат поцврсти, подебели? Може тоа првиот пат ама секој следен што знам.. @DoubleK да пробаш со тие од Александар козметик, Галакси? Со години ставам, а пред и мене ми се лупеа, како гума се правеа, може и со Ревуар да пробував, два некои сета имав, па као и лампата не ми чинела ми викаа.. Оно може и до лампите е, кој знае, ама со овие ми се совршени и трајни.
Зара, од попустите, еве код, може ќе се појави. @Anika55 знаев дека ќе го пазариш фустанот Со убаво цветно да го шеташ
Не не, поставен е, пишува во описот Тој на манекенката е без постава и со поинаков каиш. Инаку јас си извадив постава од еден фустан, ми ставија ластик на кројач и си ја носам под проѕирни фустани/сукњи. Spoiler Со брзина на светлината го ставив во кошничка Фала ти Твојот Валентајн шопинг е за десетка