леле јас еднаш многу одамна имам нарачувано од таму и скрос ја заборавив таа продавница. Се само од coslovemetics.mk нарачувам к ретко од олпео. Добро ме потсети
Да ама за разлика од претходно, ептен ограничен избор на брендови имаат сега. Skin 1004 имаат 50% попуст btw, конечно го начекав спф стикот по одлично намалена цена.
алооо каде со овој amazing food haul? Бравос! Ми даде идеи што да купам сега јас. Ме интересира зошто овој магнезиум? јас купувам од аптека обичниот, можда треба да преминам на овој?
Зошто има побрза и подобра абсорбција во телото, ми го препорачаа и во аптека. Мене лично ми помага за опуштање на мускулите и нервите, ми помага во олабавување пошто имам проблем со вратна спондилоза и калцификат во рамо.
Бундатаа ја начекав и јас ја земав пак ќе бидеме твинс.. не сум стигнала да исликам што се сум купила мислам ја позлатив Зара
И јас не останав имуна, конечно една частенка си направив. Поубаво нешто од Sleepy лосионов не постои! Мирисот, мекоста, каква ја прави кожата мхххх. Малите тестерчиња ги добив подарок со нарачката.