Angham. Ми се допаѓа. Мирисот е баш на ванила, но не загушува, туку баш некако кремасто, топло мириса. Пр го имам и Dark romance од Зара, но тој е потежок, зимски, не знам како да објаснам. Мирисот се задржува солидно, околу 5-6 часа доколку кожата е хидрирана пред тоа.
Ги нарачав и јас,чекам ги , Ќе ги биде ли? Какви се во живо? Не дека е нешто кој знае битна работа де.
Бундата очекував да е повеќе на сиво, а тоа и кафена постава има, а имам кафена бунда, ама ај, ќе мине. Ќе шетаме во исто што да не и модерни ќе бидеме Сликај и прикачи, да ми е криво што пропуштив да порачам
И јас го купив омекнувачот од тесори жолтиот, но не го чувствувам мирисот толку како на другите од тесори, а баш се израдував дека обожавам мирис на ванила .. кога ќе го пробаш пиши, не знам дали е до мене или мојата машина
Пробан и потрошен ми е веќе Искрено на тесори во последно време мн се жалат дека не мирисаат како порано.А имаа баш баш јак мирис.Изгледа имаат сменето нешто.Јас редовно земам од нив(сите ги имам пробано).
Јас зедов пред неколку месеци од тој тиркизно со циклама што му е пакувањето, врска немаше ич не се чуствуваше.
Џоа не знајте кај нас како оде Видат ли нешто се троше одма се измелезува да има повеќе добивка за нив