Благодарам Виолетовиот е од Мохито, а другите два од Резервед. Тие на првиот пост се сите од Зара. Кафеавите од Зара, другите од Резервед.
Немам многу алишта од таму, ама тоа што имам е регулар, да. Едит: ама морам да кажам дека не сум воодушевена од фустаните од Мохито. Некако имаат чуден крој, еве трет или четврт земам од таму и сите некако чудно стојат. Поставата се лепи и прави така вреќасто да изгледа фустанот, наместо убаво да паѓа.
Фала, обавезно ќе земам, користам део креми ама ми здосадуваат тешко се мијат од раце. Најмалку два пати неделно сум во дм, овие не сум ги видела, не знам кај гледам.
Јас решив да сменам и да користам природни дезодоранси. Цело време користев Dove, Nivea или Reksona ама полни се со алуминиум и плус прскав по 3-4 пати во денот обавезно зашто се умирисував. Општо имам многу јака пот, и мислев дека овие природниве нема да ми вршат работа ама се изненадив.
Ајде со убаво и со лесно, и мене ме чека реновирање и уредување сега. Поточно бебе, реновирање, полагање градска, купување кола,... and the list goes on. Само за убаво да е!
Тоа се слатки маки, верувај ми, со лесно и на тебе, ако ти треба некоја помош околу средувањето/реновирањето слободно пиши ми, за поддршка ли за споделување ли тука сум, оти знам како е