Хмм немам сретнато до сега ама сестра ми има нарачано од pierrecardincosmetics.rs додека беше на гости, види сигурно има достава до Мк
https://actiffshop.mk/product-category/брендови/pierre-cardin-брендови/ Има И Во Cosmo Tinex производи
Фармерките за трудници ли се? Од каде ги зема? Земав едни од Ваикики ама катастрофа им е изборот, барем по мој вкус, а и во продавницата за трудници во ГТЦ не бендисав ништо.
овие се од Ваикики, мене се ми се допадна скоро од Сити Мол ги земав. Многу добро стојат овие ич не де приметива дека се за трудници.
Јас бев во Ваикики во Дајмонд и во Ист Гејт, ништо, ќе проверам и во Сити Мол бидејќи баш вакви како звонарки сакам.
Имаше две нијанси оваа и исти посветли, имаше и панталони како ѕвонарки, не се смкнуваат стојст тесно тоа ми се свииѓа а и ефтино беа
Во Грција. Има скоро во секој град продавница. Од повеќето работи сум задоволна. Кремите , серумите , шампони , маски им се супер и иако се поскапи се исплатат. Имаат и антиејџ производи. Често има разни пакети (на пр 2 серуми витамин + ретинол ) и ако ги земеш двата доаѓа поевтино. Ме привлекоа најпрво што имаат добар маркетинг , можеш да одиш во продавницата да побараш и ќе ти дадат еден куп тестери да пробаш без да купиш ништо , плус како фирма помагаат на луѓе што имаат потреба (болни од рак и др) , продавачите ептен се фини, љубезни. Инаку имам пробано доста работи , за некои имам пишувано на форумов. .Извини , забегав пишувајќи