Со здравје да ги носиш. Од каде ги зема? Ги меркам и кафените ваков модел и слични без врвци крем цела недела не знам кој модел да земам
Од fashion group. Предобри се, ги има овие и истиве во крем боја доста светла. Мислам дека светлата ептен ќе биде видливо кога ќе се испрљаат па одлучив на потемната варијанта.
Прекрасни се. Мислам и @danichap имаше слични постирано и нејзе сакав да ја прашам за цена, колку се?
Фала ви. Инаку јас ги начекав минатата недела со дополнителен попуст околу 5.500 ги земав. Сега се 7000 илјади
Е добро зошто одма се лутите , јас имам од овде земено, исто така и други кожни , разликата е огромна во однос на кожата , сакав да кажам не ми личат на некоја квалитетна кожа за тие пари ама секој како сака ,за убави убави модели имаат.
Ги носам повеќе од 10 год. Толку се издржливи немам збор. Лани Биана за месец дена пукна кожата а толку пари
Добро , јас од Пеко имам мека кожа на овие имав плускавци и крути ми беа некако, ама секој различно, не мислев ништо лошо има доста кои се жалат и од Пеко и Биана ,не викам не , зависи како ќе се погоди , само јас мислам дека меката кожа е поудобна за поспецифични нозе
@Irenaiki Не се лути никој, туку викаш купете кожа, ко овие да се платнени. Имам и Тимберленд и Катерпилар чизми, двата пара маста им ја вадам на едните 10та година другите 8ма мислам, мака немаат класични модели се. По какви ти не терени ги имам носено, ништо не им фали. Во тие 2 пара и Терексот се крстам зиме, кога треба да акам цел ден по терен.