Крема Еуцерин (интензивен хидратантен крем) и пудра Аура на која и ја утнав нијансата и сеа ке се шетам со темна глава.А толку убаво ми лежи на лицево.
Преубаво кратко јакниче од еко кожа, со некоја неодредена кремаво кафена нијанса, со нитни и патнет на страна, конечно е моја SuperGirl24 измешај ја пудрата со некоја посветла, или пак имаш опција да ја замениш за посветла, распрашај се
Шаренка кошулка со подвратени ракави, преубава е Свилени хулахопки Сапун Аргета тунина паштета Маслинки Пудинг со павлака Вода
Многу откачен мирис. Ептен ми се бендиса, а беше и на попуст. Меѓу другото, си купив едно тупаво несесерче од Џамбо, кармин месо боја, рефус крем банани, рефус рум штангли, куп ванилици од Кам, и залиха сончоглед и семки. Дефинитивно збудалев.
Уф, ептен се добри! Одлична пигментација и мислам дека најдобрата комбинација на бои. Подарок за блиска личност е додуша ама има да го утепам од носење.
книга од Матица и сум многу срекна заради тоа се вика нему едноставно не си му важна од Грег Берент и Лиз Тучило-и да ви кажам дека е продолжен попустот во Матица