Леле од кога сакам да нарачам и да пробам некој од производите на Леска… баш кажи како ти се допаѓа кремот туфахија.
Да си нарачаш, нема да погрешиш. Ќе ти пишам за кремчево, ама можеби нема да биде брзо Инаку мои фаворити од Леска се кремот од лешник со карамелизирано млеко и кремот од ф'стаци.
Oд ДМ ја земаш омегата ? Која цена е Јас кога и да одам по омега ми ја даваат онаа на фармавитал зегин , изгледа имаат процент следно си реков со име директ ќе си барам
Ја купив од аптека, но не беше од Зегин. Мене пак оваа ми ја препорачаа иако мислам дека по состав се исти со фармавитал. Беше околу 700 денари не се сеќавам точно, земав и други работи.
Од Нептун го зеде дајсонот? И која е цената сега? Му се мислам одамна прашање на ден е кога ќе одолеам Со здравје да си го користиш
Даа, од Нептун е.. Фала, ајде и ти поубав да си купиш Сега ти е на попуст иначе. Има две бои од овој јас што земав https://www.neptun.mk/categories/fi...-PINK-CHAMPAGNE-STRAIGHT-WAVY-LIMITED-EDITION Оваа ја земав јас. Исти се, карактеристики се исто.. само боја различна и овој има плус чешле
Фала Исто и јас... и тоа мислења од крајност во крајност Од презадоволни, до крајно разочарани. Вака го вклучив само да пробам, дува корне (а топлината е 1300в, затоа не гори коса). Имам Филипс убав фен 2200в и тој убаво фенира, ама отпорот на воздухот е помал. Утре мијам коса, па ќе споделам искуство
Чекам и јас review. Јас го купив автоматскиот виткач на Phillips, топ витка, како oд салон излезена, држи цела недела, имам многу густа коса...ама ова гори пепел прави, бетер од пегла. Ми се кине косата. SenseIQ жими се.