@macka91 Дојдов само да кажам you go girll Паметам кога рече дека сум ти го погодила во темата за комбинирање, бидејќи ти беше на wishlist и баш ми е мило што сега е остварена желба Браво за ле husband
Да знаеш дека помислив на тебе, знам дека тебе ти реков дека ми го погоди и дека ми е на wish листата. Сега ми е на рака, желбата е исполнета. Да ти се врати поубав.
Ок е, дава убав сјај, мека е, не ја сплескува и многу убаво мириса. Ама не ми е ни оштетена, ни третирана. За опоравување само Olaplex, ова не сум најсигурна колку ќе заврши работа, ако ви е за тоа. Сега видов кога последно сум била во Молот/Синсеј, на 30.04, куп вакви ташни имаше, оваа како на Аника баш беа и побројни. Рамстор вчера блиска си купила друга боја, рече имало полно и други бои, ама не знам кои, како.. Се мислам Дуки Дасо слични имаа лани, или можеби Амбар, некаде сум ги гледала 100%.
Во резервед лани имаше слични, тогаш си земав кафеава. И годинава имаат, ама поскапи се, а плус и оваа од Синсеј ми е поубава. https://www.reserved.com/mk/mk/canta-za-na-ramo-945cm-98x
Моментално ги има во Бургер Кинг Германија Star Wars: The Mandalorian and Grogu Со купено мени, гратис чаша
"Aktionszeitraum: 28. 4. bis 8. 6. 2026." Ова стои на интернет до 08.06.2026. Се надевам ќе ги најдеш