Уф, денес ден за шопинг, цел ден се акавме со другарка ми, многу работи си купив Тегет капут (овој ми е веќе втор купен сезонава и искрено не ми требаше, ама ми се допадна ) , чанта пудра боја (I'm in love ), кафени кратки чизмички, исти како чантата пудра боја патичиња (ќе се најдат за наваму-натаму) , преубав фустан песок боја, нежно розева проѕирна блузичка и една карирана кошулка за секој ден И градник и два пара килоти
Обожавам вистински попусти на чевли, секогаш остануваат поголемите броеви. Ем јас среќна и задоволна, ем пари во џеб. Шопингот од вчера...
Си купив златни хеланки , и вчера во град сите ме гледаа како од марс да сум паднала , а посебно една другарка кој ужасно ме нервира ! Не ти стојат , на што личиш , на свадба ли ќе одиш , аман бе луѓе имам и јас свој живот и имам право како сакам да се облекувам ...
Јас си се подновив со ташна Морам да си се пофалам, многу ми се погоди Беж боја, ептееееен е фраерска
Два пара салонки, едни црни, едни крем/беж/nude, како сакате. Пролет иде А, и беж чанта, одамна посакував една ваква и конечно си имам