Две карминчиња на римел И кремчево од Авене со спф 50ка, лупнав 1000че за него ама штом е по препорака од доктор мора да вреди
После 2 недели конечно се наканив да шетнам по продавници. Купив патики за вежбање, дуксер и неколку маички за вежбање, гел за миење лице на Алверде ( го бев сретнала во темата како фален производ, и го земав да го пробам), градник, 5 книги, овошје.
Од Скопје ги зема? Планирам да одам деновиве па ме интересира дали има добар избор на Најк патики? , патем се извинувам за оф топик. Иначе, последно си купив калапчиња за колачи
Еве што последно си купив. Запазете го означениот дел. Не сум нормален што објавувам вакви слики. Си платив со 1000ка во готово like a boss. Spoiler
Една многу убава шарена (на кафена основа) и широка блузичка со кратки ракави што може да се носи на хеланки.
Не памтам Мислам дека беа пижамчиња, пошо не излегувам многу, не вртам ноќни шеми, аУ - не се потресувам... Пижамчиња си купувам, затоа шо комотно си седам и дење во нив... А и до продавница знам да излезам во пижами Ме научија веќе...