Епа денес беше крајниот рок за да го испразнам новчаникот. 4 пара чевли, два прстени и нешто бижутерија.
денес излегов на гооолем шопинг и се вратив со минимална сума на пари да набројам дел од производите-маска за коса,3 лакчиња за нокти,четка за фарбање,гел за туширање,ацетон,2 стика рексона,менѓуши тоа е се за лична употреба а за низ дома намирници за во фришидер,тестини,зеленчук и овошје.(и секој кој ме виде ми рече аии што домачинче си било ма ти Драганче)
црни сандали од el cammino и уште едни камел боја сандали убаво се подновив сакам и долги фустани два три ама тоа ќе почека свадба имам јули
Ланчето. И не сум сигурна од каде ми доаѓа оваа пасија за ланчиња од овој тип, затоа што ги имам веќе три вакви... Двата се разликуваат само меѓу големината на синџирите, а третиот има ,,основа'' под него.
^Викам јас накит никогаш не е доста Ова ти е најубаво од сите вакви чеин некласис. Јас конечно си најдов убава тексасна кошула. Ни многу светла, ни многу темна, потенка со мали џепџиња однпред. И една прозирна бела блузичка со црна крагња која се врзува во машничка. И едно светло розе пуфче како цветче што е и шнола и беџ во исто време летово ќе ми дојде како кец на10ка. Њујоркер има солиден попуст, на доста работи. И хемел крема за стапала, 252 денари за 30 грама ко од злато да е, али па најисфалена е, мора да видам дали стварно чуда праи.