Moже ли на темава да се ставаат и слики од тоа што сме купиле ?Nа пример од облека ташни и такви раб?Nа др форуми има и така па баш е забавно.Rеков да прашам да не испадне крај еј види ја оваа се фали што купила
Денеска ми стигна Victoria Secret Multy-Way фустанчето, сад чу да погинем! Црно е, и коа го гледам виножита испуштам од мене. Spoiler
Анабелке со среќа фустанчето да си го носиш, па чекаме и слики во скоро време Инаку да не бидам офф топик, јас последно си купив едно кремово сако, црна суќна и црни штикли Со душа чекам да ги облечам за некаде
Spoiler maybelline colorama lak,avon colortrend karmin,garnier bb, max factor lipfinity sjaj , max factor moliv za usni Spoiler hock:
фармерки,блузи,кошули,пупина,тетратки,ранец,патики...мала подготовка за на училиштее..ич не ми се одии ама веќе почнавме и јас касно палам хахахахаа
Сако, New York мачка и здолниште за неверојатни 69 денари. И не е од најлон и до препони, тоа ме прашаа прво , нормално си е мини само кога има тотална распродажба се гледа се што останало по едно да се продаде па и по ваква смешна цена. Њујоркер и се е можно.
Не трошам,само собирам парички моментално. Ох ох,после роденденов,машала,супер е. Ама кога се у прашање парите од мама и тато,нескафе си купив последно