Есен... период од годината кога сфаќаш дека во текот на летото си ги потрошил скоро сите залихи на препаративна козметика, па следува стандард обновување: 1. Triacneal крема (Avene); 2. Cleanance крема (Avene); 3. Epitheliale. A.H крема (A-Derma); 4. Термална вода Avene (свесно и одговорно тврдам дека е многу подобра од Vichy, La Roche Posay и Carotten ); 5. Eucerin средство за отстранување на шминка 3 во 1; 6. Pure System пилинг за лице (Yves Rocher); 7. Flower Perfection пудра за лице (Bourjois); 8. Face Food маски за лице; 9. Турпија за нокти S-HE. и четири книги... ху-ху !
1.Вива сок од портокал 2.Леден чај од праска вива 3.стоби-флипс смоки патос чипс 4.соленки (од тие со сусам што се) 5.милка со лешници 6.блог чоколатца 7.чокоалдни бананки 8.лешници 9. млеко 10. Spoiler
Сребрено прстенче, со Swarovski кристали. Кошула, бела, со 3/4 ракави. Хулахопки. Прслуци, црни на Lisca. Се' ова ми е роденденски подарок од дечко ми, тој даде пари - јас ги потрошив до денар.
Тазе, од денес: Црно коктел фустанче со jacquard принт и сива класична сукња до колена, a.k.a. pencil skirt И Unique списание за да манијачам модни парчиња Ај ќе го спомнам и фустанчето од АСОС што вчера ми стигна