Пан стик на Макс Фактор, маска за лице нивеа, сапунче нивеа, лак за коса Тафт, ацетон. Никогаш крај на женските потреби, или не сум јас за пари и продавници, трето нема.
Маичкава во повеќе бои. Прво ја купив во нежно розева, и вчера се вратив да си купам црна, бела, жолта и петролеј незнам дали така се вика бојава И истава сукња на Амису само што во живо е поубава не е ваква нискобуџетна И се прашувам дали само јас купувам летна облека во ноември месец?
Црни хеланки, црвени чизмички, црна чипкена блуза, тигреста туника , туш од малена, креон импала, лакче од малена
Црно кардиганче со дискретни светкави монистри, мастило боја кардиганче, кафено џемперче, црн со сино тесен фустан до колена (мај фејворит ), крема за околу очи и Авене гел за миење лице
Козметика, козметика, козметика.... 4-5 лакови, маски за лице, крема за раце и лице, антицелулитна крема, кармин, сјај, етерични масла, морска сол за купка, хеланкине за целулит од афродита и купка за стапала. Сега ќе пробам и со тоа да се хранам, кога бугаринот јадеше сапун во вицон зашто па јас да не