Здраво јас сум Мишела и станав зависник од парфеми кои ми прават промаја во новчаникот! Официјално - практикантската плата од летото замина во неповрат.
Фармерки, темен џинс Шеќер боја маичка Црна капа со шарен конец Светлуцави хулахопки Парфем Ives Rocher - Verveine
Лак за зацврстување на ноктите, пижамки, кремче, кармин, труднички хулахопки и хеланки, нови наочари и 5 пара чорапчиња.
Некои од работиве сега се купени,некои од пред некое време. Како што може да видите,шампоните веќе почнав да ги користам
2 градника, 2 пара чизми, едни кратки до глужд, други високи, 2 здолништа, долг црн фустан, долга бањарка, 2 кошули без ракави, панталона-хеланки, џемпер, крзнен елек со превртена кожа, марама, 2 ланчиња, пудра, четка за очи, 3 антицелулитни креми ,5 маски за лице, 3во1 тоник за лице, 2 лабела, крема за раце&нозе, 2 парфеми. Диши, издиши - диши, идиши Ај андид мај селф. Сега ќе кукам до крај на месецов, е ќе кукам. Мора некоја линија за подршка на луди жени шопингхоличарки да најдам, не е нормално ова...