Малку се подновивме. лак за нокти (тиркиз) лак за нокти (црн) лак за нокти (црн со тенка четка) маскара кармин (црвен) кармин (розов) туш за очи лажни трепки една нараквица ланче за секојдневно носење крем за лице нивеа вит крем за депилација и едно кило банани и еурокрем за палачинки
Чај од шумско овошје, портокал и рум,дива цреша и цимет. И си добив подарок чајник и чај од боровница и лимон.
Исто и јас си купив чај со подарок чајник,кој е за мама портокал-рум,дива цреша и цимет,јагода и ванила и брусница
Јас од рамстор,купуваш три чаја и 4-от со чајник го добиваш.Мислам дека беше околу 54 ден. еден чај. Се извинувам,јас со картичка од рамстор ги платив 54 ден. инаку се 59.
Црвено фустанче, бисерно волуменозно ланче, бела кошула со украсена јака и многу козметички тракатанци.
Крема за лице Лореал, лак за зацврстување на ноктите, 2 лакчиња, шешир, дуксер, фарба и витлери големи, од најгоооолемите. Да видиме како ќе ми испадне косата со нив.
- Паста за заби Lacalut white and repair - Шампон Head and shoulders - Ташна црна, голема и мноооогу убава - Кошулче, окер боја - Новчаник, голем со многу прегради - Метални (златен и сребрен) стегачи за коса - Каивче, тенко, златно Толку...