Син дуксер со патент, на попуст од 650 на 250 денари Црни хеланки Тренерки, само долни :geek: Чорапи х2
Крем за лице, коректор, Rosal Morning rose лабело х2 , маскара, венче за коса, три елегантни ( ) шноли за коса, мидер гаќа, хулахопки x2, уште една гаќа со чипка, блуза, тенко златно каивче и најбитното чевли и два полнети геврека и вода . И некни фустан Уу, и да, за сите работи што ги купив денес добив фискална, па така на крај си купив и плик за награднава игра со фискални
сВе! Парфемчето од Pull &Bear што го меркав уште пред Новата, башка налетав на намаление и на радоста и немаше крај Плус, три/четири маички, фармерки, зебра дезен хулахопки и чанта од Теранова, дубоко сино, за ич пари. И сега си седам шворц, пресреќна
Сиви тренерки од Илкамино, одете има попуст, преудобни и широчки, милина. Футрола за мобилниот, зацврстувач за нокти, нов оквир за наочарите и прслуче од Лиска, оти ништо друго не ми ги држе балоните.
Шампон и регенератор Dove. Апче против глисти за кучето и храна и грицки исто за кучето. Друго за мене ништо.
И јас како Мимс, последно што купив т.е денес, скоро се беше за кутрето. Апче за глисти, бисквитчиња и телешки коски. А за мене успат си купив овошен јогурт од вишна, кисело млеко, јајца, печурки и зачини за месо.
Гел за туширање Dove од краставица. Шампонот од Афродита со екстракт од лук, тој против опаѓање на косата. Сенките од Aura за smokey eyes. Какао од краш, пудингот Монте и гумени гомбони.