2 пара панталони Џемпер Stradivarius Кошула H&M 4 блузи Tally Weijl Rimmel London stay matte powder Rimmel London Eyeshadow Rimmel London Stay Glossy Ташна Наочари за сонце Оriflame perfect fusion foundation Аvon femme perfume Лосион за лице Doctor's Антибактериски гел за суво миење на рацете- Бонес
Слушалки за телефонот(ми се расипаа тие претходно што ги купив после 2-3недели одма-епа за тие пари сега ) и една блузичка,како за секој ден.
4 маскари на Буржоа, и една на римел, маскари за цела година си опремив Артеко пура, коректор и сенки, Буржоа течност за вадење шминка, Дове антиперспирант и сапуни. Ај ем броук аген...
Пудра на Буржуа; уште една на Менхетен; мат кремасто-кафено карминче; лак за нокти што се прелева; 2 фарби за коса на Аура; 3 ланчиња; една црна кошула...
Конечно во мои раце, долгопосакуваниот тексас елек , две маички, кутија за накит и безбоен лак за нокти.
Лаура Вандини кашмир лосион за тело ... прекрасно мириса, ја омекнува кожата беспрекорно и има минимални светки кои даваат сјај...
Истиот го имам, од ДМ ми е, добар избор. Инаку јас последно си купив лак за зацврстување и побрзо растење на ноктите (ќе видиме колку е ова вистина) со белкаст ефект на ноктите, исто од ДМ.
Блуза Лакови Секси долен веш Чизми Елек Ташна Неколку пара прекрасни чорапкии Нова маска за телефонот
Чизмички од Калиопе. Бела кошула од Бершка. Фармерки од Страдивариус. Уште два пара фармерки од Теранова. Џемпер од Манго. Ташна и ланче од Зара. И уште едно нежно розевко џемперче од Теранова. Гел за туширање и лосион од Балеа. Да се искористи попустот максимално
Антицелулитни хеланки и си ги нарачав патикиве од интернет http://www.aliexpress.com/item/Free...hoes-Running-Shoes-size-36-41/1552245882.html Збогум плато!