Кратки чизмички - каубојки, градник, top coat со матирачки ефект, чичково масло, крофничка за пунџа, неколку пара кратки чорапчиња, каиш, и тенка плетена наметка. + нови скалпери, лењири, цел куп листови А3-ка, мини и нов тенкоминец за да се наканам да почнам поскоро со работа - со нов молив полесно се црта!
Два градници Крема за лице Четка за коса Јакна Ракавици на намалување (од 500 ден на 100 ден ) Киндер Буено
Лосион за тело од Гарниер, 7 days repair од алое вера. Шампон за фарбана коса Лореал. Сунџер за триење тело и сапун за раце. Сет бричеви Бик со 4 сечила (шо ако се машки, најдобри ми се ). Спанаќ, 2 кисели млека, ориз, праз, лук, портокали, лимони, овошен јогурт од вишна, бисквити за кутрето и конзерва храна исто за кутрето. И едвај се донесив, рацете ми се издолжија мислам.
Денеска дечкоми ме носеше на шопинг ... не друго плата зема хахах , ми купи два плетени џемпери, еден црн, а другиот винова боја, и една црна спортска блузка .. многу е убава . И нешто за лице од Балеа, еве ви слика
Уффф уште многу .... бисквити, пудинг од чоколадо, витамини и таблети, зачини за готвење, секојдневни влошки, макарони, туна сецкана, чоколадо, нескафе.....оооуффф колку пари јас потрошив денес бре ?!? Не е битно....за дома е. Ама Неутрогена стикот е .....перфекција
Кошула, хеланки, блузиче за под сако, ташна, Гарниер лабело, течна и камена пудра, парфем кој сеуште не ми е стасан, мат лак од Golden Rose и уште многу работи за по дома, средства, хартија, овошје и зеленчук.