Само што се вратив од шетање и ус пат си купив многу убава маичка однапред со ме4е а материјалот е исто како плетена хулокопка.Плус продавачот ми е другар4е и ми ја наплати колку што он ја зел а не колку што ја продава.
Една црна блуза. Црни хулохопки. Црни сенки за очи. Црн прстен, т.е бела бижутерија со нешто црно на неа.
Sephora гел за чистење очи, Dove антиперспирант, бекутан шампон, dove сапун од смоква, парфем Escada, четка за течна пудра Аура, хајланер бронзен Аура, сенки Севентин, taft пена за локни, лабело Росал, и неколку подароци за блиски луѓе ( книгата за Тоше, елегантно пенкало, дневна и ноќна Еуцерин q10).
4 бели ,мекани маички за спиење/вежбање,спортски градник,кројачко метро ,2 шеќерни плочки за депилација,2 закачалки за марами/шалови.
Вчера, бидејќи многу цмиздрев по патот и зборував како немам што да облечам и три недели носам иста олека, додавајќи дека изгледам како уличарка, родителите решија да влезат во спортска продавница и да купат нешто што јас ќе го изберам. Па така си добив една маица на кратки, бела, puma, со некоја шара. И плус една црна на долги исто така puma. Вредело да се цмиздри. Денес пак, бевме во Штип, во Астибо, главно за мајка ми да си купи нешто. Но, среќата мене ми се насмевна. Си добив бела кошула, темно сини панталони, сина блуза и црно сако(или како и да се вика). Некако претерав, за два дена 9000 денари искубав/откачив. Толку. Нема веќе.
Spoiler Тоа ти се вика разгалено детиште. Иначе да не бидам офф, последно што купив се тетратки и други материјали за на училиште.
Од кај ја зема ?! Барам насекаде ваква.. А последно што си земав, нов градник, чорапки до над колена и суќна со висок струк што едвај ја најдов