Нивеа гел за туширање со мирис на боровинки , маска за лице, крема за раце, секојдневни влошки за извоз , лак за нокти, средство за вадење шминка од очи, списание и јаготки.
Мицеларна вода - Garnier ; Камена пудра - (All about Matt, Essence) ; Молив за веѓи - Aura, нијанса 01 ; Spoiler Моливот за веѓи на Аура е закон. Идеално решение за нас со темни веѓи на кои темно кафеавата боја сепак им делува малку „потопло“. Не е нападен воопшто. Нијансата му е светло црна, т.е сива. Пилинг за лице - Alverde ; Аглеста четка за очи - Aura ; Двострана четка за очи - Aura ; Пилинг за тело - Balea ; Ленти за депилација - Veet ; Маска за лице - Montagne Jeunesse ; Дезодорантна крема - Lidera (без парабени и алуминиум) . За денес толку, утре пак.
Део - стик на Форевер ливинг Поубаво нешто за под мишка немам пробано во животов... Синоќа после туширање си ставив, цел ден сум излезена и на вежбање бев+ и сеуште си мириса и под мишка и облеката која ја носев на него Се заљубив во нештово
Сини чевлички, по стоти пат. Старите и ги подарив на мајка ми, овие ми се така, побоемски тип. И двата пара штикли. Жолто со црно и црни со виткана ружичка на глужд. Масивни и малку СМ ама на нога чуда прават.