Рамбовки 2 за вежбање, Овес, микс од 4 семиња- Виталија, домати, краставици, зелка, банани, пудинг, овошен јогурт (на акција беа ) соино млеко, семе за аспарагус и црвена зелка за во бавча, маслиново масло ,Темно чоколадо, млеко, јогурт. Рани душа- да те слуша
1. Фармерки со висок струк 2. Циклама фармерки 3. Црвена чанта 4. Бел лак за нокти 5. Туш за очи- Malena- x2 6. Црн креон 7. Цветни патики (црни со црвени цветчиња) 8. Кафеав новчаник- Avon 9. Розов прслук.
Две сенки за очи од She,три гелови за туширање на Балеа,три маички од Певекс и мојата омилена маска Орзен.Одма подига расположение.
Го има во Бриколаж само да Ве разочарам дека не успева кај нас - бара потопла клима и плодот се бере после 3-та год.
NYX: Stay matte течна пудра, руменило (Hot Pink), коректор, мат сјаеви за уста (нијанси Amsterdam и Antwerp), кармин (нијанса Medusa) и одбрав гратис лабело Cherry Culture - Raspberry.
Аспарагусот го имаш во секоја земјоделска аптека, и успева кај нас, и е лесен за одгледување. Имавме една година засадено со мајка ми сега оваа ја натерав пак. Баш деновиве го засади Spoiler Прочитај овде повеќе http://ffrm.org.mk/index.php?option=com ... Itemid=134 Најдобри резултати се постигнати во умерено влажни региони каде има долга вегетативна сезона и доволно светлина за максимална фотосинтеза и оптимална температура околу 19°C (+-17).Во нашите климатски услови има можност за производство на рано висококвалитетно производство на бел или зелен аспарагус.Тоа ќе овозможи да се започне со берба во почетокот на март. Потежок за одгледување е за оние кои бизнис прават со него а колку за дома е полесен.
Dalacin C ,антибиотик за лице; Balea Golden shine лосион за тело со светки; Eveline Slim Extreme 3D серум за моделирање на градите; Nivea Harmony time гел за туширање; Лоратадин ; Cerra di Cupra хидратантна крема за возрасна кожа(за мајка ми).
Деновиве мислам дека банкротирав. И само се жалам, и пак купувам глупости. Ама па преубаво мирисаат. Чудава. Не ми се смејте, сакам ко дете да си правам сликички. Три пара нове гачице, Нивеа стик и дезодоранс, црвенкасто-виолетови хулахопки и крема за раце. И две кутии О'Cake, обични и со чоколадо, поради подарокот - CD со пилатес вежби. Мада комотно можеле и на хамбургер CD-то да го стават. Акцијата вришти, али дај шта даш. Не излегувам веќе.