Руменило Дебора. Маскара Макс Фактор excess volume. Бронзер Art Deco. Кармини во повеќе бои - корална, циклама, розева и лилјакова, Gosh. И два сјаеви исто од Гош - нуд и нежно розев. За мајка ми два кармина во корална и циклама боја Гош. За кучето увце за глодање, сува храна и бисквитчиња за награда. А за мене форнети и овошен јогурт. И пола од парите за апсолвентска собрани отидоа, и незнам дали е нормално ама ич не ми е гајле (мама ме прогласи за несовесен трошач) ами среќна сум шо си купив се што си имав запишано у мобилен, и завршив ова лето со купување.
Си купив бело џемперче, црна маичка, тексасна кошулка, и фармерки од светол и тенок тексас. Всушност подарок ми се, ама јас си ги избрав
Плисирана сукња број 2, огрлица, кармин и преубава маичка како за под сако. Мотивација како за пред крај на семестар.
си земав кафена и црна, во минатиот каталог беа 2 за 300 ден. прекрасен е како и сите Дове сапуни, за тело го земав
Првиот ајлајнер Слични вакви,две-три се различни Баш вакви,ама розеви И за мраз,ама во форми на овшје Прехепи си сум,поради сите работи,бидејќи долго време ги меркав,де по интернер,де по ваму-таму..
Сигурно ќе заборавам нешто зошто се заборавив купувајќи козметички производи Сенки за очи (38 во кутија), дополнителни две сенки за очи, две лакчиња (минт и пастелно „небо“ сина), кармин, руменило, отстранувач за шминка од очи, крем за коса, миризливи конуси. Уште имаше....
-Подлоги за чаши -Две кутии за чување ситнурии -организери за фиоки -тетратка за 4 предмети -index cards
Cvetni frarmerki mislam deka bas se In sezonava, a mozes da si gi kombiniras i za nightout, i za na fax, za setnja ....