1. 3 во 1 гел за чистење лице против мастење, за нормална и комбинирана кожа- Авон 2. Парфем Hello Kitty - Авон 3. Рол он- 2Х - Авон 4. Парфем Caribbean Paradise - Авон 5. Лак за нокти- розов и зелен.
Патичињава од Бершка, сега за летово љубов се И парфемчево за секој ден, затоа што го има најубавиот мирис И маичкава со натпис Call my agent од Њу јоркер
Дм ако не те привлече за да потрошиш чисто случајно некое денарче нема кој друг. Коректор Maybelline affinitone. Четка за течна пудра на Ebelin (Јас никогаш не сум практикувала четка за течна пудра, ова ќе ми биде прв пат, па дури и возбудена сум ) Од јадење: Кромид, лук, мелено месо и сок од вишна - Браво.
- Преубави виолетови тренерки (лето иде јас тренерки, не можев да им одолеам на попуст беа ) - New Balance комплет шорцеви и маица - виолетова боја - 2 пара сандали (апостолки) - во бела и корална боја - 4 обични памучни маички со апликација - корална, минт, тегет и црна - цветна - Нарачката од Авон: ролон, четка за камена пудра, комплет за веѓи.
bubac слично вакво гледам да си порачам само без ракавчина и долу е малце пошироко и подолго .. ептен ми е убаво :up:
Не може да им се долови бојата на сликиве, темно кафени се ама со поубав сјај од овој на сликите. Имаат мал отвор кај прстите, не знам колку се приметува.