Пилинг за лице - Manhattan, Clear Face Дезодоранс - Rexona, Invisible Pure Маска за лице - Montagne Jeunesse, Blemish Mud Прајмер за лице - Essence, All about Matt Влажни марамчиња - Becutan, Sensitive Антибиотик за лице - Dalacin C Острилка за моливи - Ring Четка за течна пудра - Aura Молив за веѓи - Aura Иии... трета среќа, четката за пудра - Ebelin (Си ги порачувам Real Techniques од утре, па да не ми чуе )
1. Крем балетанки за мене и црни со златно за сестра ми 2. Celine маица (морав и јас да имам) 3. Црна маичка со апликација 4. Црн прслук. И од јадење: печурки, пилешки гради, тесто за пица,праски, сладолед, бела чоколада.
Vichy Normaderm Teint , Unique списание, градник+килоти, LA RIVE Emotion - никако не можев да му одолеам.
Два пара фармерки (има по 900 денари во Paul & Bear трчајте), фустанче од Манго и бикини од Сара Фешн.
Си купив, поточно ми купија моите... Пресреќна сум, редно беше да дојде во моја сопственост, ми спие лепотицата во гаража и се ми е полно, рамно сега
2 пара гаѓички Шампон за коса Гел за туширање-кокос Мастики Комбинезон,надоле пантолони широки GoNutri мусли барови
Маичкава, најлево на сликава. Сива, мастило боја, тигреста, црна и цветна Ама поубава е во живо, матријалот е убав - за навечер за излегувања, и поубаво стои