Уффф . Последнава недела пазарев многу, пошто пред се, се селевме со дечко ми во нова куќа, и за да радоста е уште поглема нешто си се подновивме низ дома, да остајме наш печат и се шо ни требаше, а и нешто за на одмор што заборавивме да купиме, јадење, витамини некои и работи за низ дома. - Паста за заби Sensodyne fluoride. - Чешел за полесно расчешлување на виткана коса. - Средства за во вц и во кујна. - Свеќи. - Сет росфајт-инокс вилушки и лажици. - Росфајт инокс тенџере и тава голема. - Мини тостерче. - Покривки за на маса во кујна (бело со портокалово), и две за масите во дневна(циклама, корална и жолта боја). - Завеси за во кујна портокалово-бели. - Сет чаши за вино и 4 кригли за пиво. - И другово се е јадење(туни, млеко, јајца, зеленчук, црн леб, овошје, овошен јогурт, јогурт, печурки, стандард она што јадеме со дечко ми), цедевита од жолт лимон, нескафе, мед, лосиони за тело, витамини и Л карнитин. Сликиве беа за дечко ми да ги виде кога беше 2 дена на работа, за она шо го интересираше. Spoiler