нека ви се честита на ите новите работи со здравје да си ги носите и јадете јас сега последно си купив тренерки адидас, лејди спид стик, бекутан марамици и блуска памучна најобична за под блузонче и што беше друго аа да шнолички интересни венче за коса и стегачиња со кики се потрошив малку ама ај.. барем задоволна сум
Чизми и кошулка!Најубави се,едвај чекам да дојде ред да си ги носам,особено ми е драго за чизмите.Сега ќе се испофалам,ама моја среќа беа,тоа е.Превртена кожа,до колена високи,ниска штикла,обични,песок боја,најпреубаи и на ѓонот им пишува Мејд ин Итали!Последни беа и тоа мој број,намалени од последната илјадарка со 4 бројчиња,по неа се 5 цифрено.Нa среќата и нема крај!
Не купив добив од мојот брат...внимателен кон својата сестра , запазува денови и моменти кои ја прават неговата сакана сестра среќна така ми вели тој И докажува .Парфем PLAY -CIVENCHY токму пред неколку часа.Не е битно што се добива битно е од кого е и колку тој ви значи.А тој и без поклон ми значи и му значам многу