-Stradivarius- масивна огрлица и обетки -Stradivarius- цветна маица со натпис -H&M цветна огрлица од текстил -H&M црн стегач за на глава плетен -H&M јакна за зимо за синко - H&M тегет ,цветна ,туласта слоевита сукња за ќерка ми -H&M венче за ќерка ми -H&M 4 боди од органски памук -H&M тренерки за синко -H&M фармерки за синко -Orsay сукња црна со висок струк -Orsay слим фит со раб црни панталони -Orsay бела маичка со црни шарки по кратки -Orsay наметка бела со дупчиња -Desigual ташна -Ray Ban наочари за мм -Ikea шатор со тунел за децата и сваштарија за во кујна -Essie зацврстувач за нокти и уште доста глупости ми изгоре новчаникот
Јас повеќе би се запрашала што не си купив? Панталони жолти, бели, црни Фармерки пута 2 Штикли црни шпиц Чизми до колена (најскапите во животов ) - црни кожни Сако- црно-бело Палтенце подебелко- бело со златно љубов на прв поглед Чанта- црна кожна Новчаник Четки за шминкање цел комплет на Real Techniques Очила за сонце H&М Термална вода на Авен Кармини Сенки за очи Накит.... 3пара обетки, прстени, ланче- од алиекспес- (абе ужас сум) & милијон да најдам одма ќе му еб** матер!