Кошула од Манго со принт од минијатурни слатки срценца во која се заљубив на прв поглед, наметка и плетен џемпер-туника од Мана. Доста купував лењири и факултетски материјали за работа, редно беше да си се наградам.
2 моливчиња за уста црвено и бордо 2 корсети црн и црн со бело црни хеланки со златни патенти и чипка за излегување капучино за дома шеќер маска за телефонот тегет дебел џемпер златен лак за нокти крема за лице градник чорапи блок за цртање колор шампон дуксер за Него ластичиња за коса и парфем Тоа се купено вчера... Без пари останав луѓее
-Rimmel Lasting Finish Foundation -Seventeen Eyeshadows -Manhatten Eyeliner Само што ги пробав и се препреубави
Овој Bra од Интимисими конечно си го купив т.е мајка ми ја натерав Иако вака изгледа ко комплициран малце ,мн е удобен за носење
Завчера бев во шопинг За мене купив долга зимска јакна од бершка,две маски за моб,освеживач за во фрижидер На мм ролка од зара На поголемата два пара хеланки и блузс На бебето комплет од зара,и крзнен скафандер од канз И за сите дома дормео навлажнувач
Гел за туширање Афродита од камилица 1+1 гратис Црвен лак за нокти Диор пудра во прав Путер за тело I Love боровинка Лабело Хималаја Хајлајтер Аура Парфем Герлeн Aqua Allegoria Pamplelune