1.Балеа Балзам за коса 2,Балеа шампона за мажи 3,Донтодент вода за испирање уста 4, Балеа лак за коса 5,Палете Де Лукс фарба за коса 6,Викторија ленти за депилација 7,Балеа шампон за фарбана коса 8,Палмолив гел за туширање со масло од арган 9,Палмолив течен сапун со масло од арган 10,Лакалут актив паста за заби 11,Фелче азура крема 12, Римел Ластинг Финиш пудра+Римиел Кармин (nude pink) + Несесер 13,Катрис Камуфлаж 025 коректор Со сметката на крај вработените денес од мене си ја извадија дневницата.
Кокосово масло, кокосово млеко, урми, ржано и јачменово брашно... Јакна за син ми од Спригфилд со цена која подразбира дека мама зимово ќе остане со старата јакна и чизми (па и старите џемпери и панталони)
Фолија за телефонот Авон спреј за фиксирање шминка Дезодоранс Нивеа stress protect Слушалки за телефон Црна лакована ташна Крема за раце со какао -Авон Четка за камена пудра Маска за телефонот Лак за нокти Голден Роуз бр.105 Бонбони Лак за коса Млеко за тело Нивеа 2 плетени блузи Фармерки Хулахопки Кремасти антилопени штикли Памучни танги без рабови (бела,црна,темно сива,тегет и темно црвена) Парфем на Гучи Кулер за лаптопот
Плетен елек во кремова боја, лак за нокти Golden Rose Paris 02, црн молив за очи Golden Rose, дезодоранс Love potion од Орифлејм, сапун Assoderm;
Два фустани за на свадба (еден темно плав и другиот е како тигреста шара со црно), црни штикли, црна плик ташна, црно сако, нокти, комплет алки.
Тренерки за син ми по специјална цена.Зашто е специјално висок. А мама специјално пополнета.Затоа плаќаме специјално. Значи и двајцата сме специјалки.