Розев џемпер, маслинести панталони, црвена сукња кратка, црна маичка по кратки со црвени монистри на рамењата, две бели маички по кратки, гакички, коректор, сјај и острилка catrice, и бордо маичка за дечко ми.
Долго посакуваниот Галакси Алфа Голд , маска за истиот Дебели плиш пижами Гаќи памучни x8 Градник на NBB еден црн, еден бел Еуцерин лосион со омега12 Појас гумен за вежбање Делимано вог тава Делимано тава за лапачинки и кујнско сецко Туника со крзно Лед смарт ТВ за дома и микробранова печка ... жестоко почна месецов
1. Парфемиве 2. Обетки 3. Две блузи во бордо боја 4. Црни фармерки со висок струк 5. Светло розов кармин- Авон 6. Лакови за нокти- бордо и кремав 7. Фарба за коса 8. Брич 9. Свеќи 10. Црно бела кратка блуза.
Парфем од ,,zara,, Блуза од ,,terranova,, Панталони темно сина боја Baby lips розевото и плавото 2 лакчиња за нокти
Паметно потрошени пари во многу овошје и зеленчук за да си прави бебето бубач кашички !:ќе ви ги постирам во инстаграм храната) малечко ташне со реси , часовници x2 сребрен и бел (ефтини ги начекав ), и една блузичка многу слатка.
Не се стигнати уште но нарачани: Од орифлејм :сапунчиња во вид на ружа,јаболко и елка за керка ми Од авон:пижами и марама бела А купено: iphone 6 Пижами за керка ми од h&m Релаксатор за бебето И патики од бершка Треба да ми се забрани допир со продавници,нет и каталози
Секад кога идам со намера едно нешто да купам, се враќам минимум бар со уште едно а во случајов уште 2: - Бордо термо хеланки, многу меки, топли и удобни од Penti. - Лосион за тело од органска бурбон ванила од Yves Rocher, втор пат го купувам и уште сум маѓепсана... тоа е чудо колку опоен мирис има, преубаво! - База за сенка од Essence, ја меркав ја меркав и конечно ја купив.
Уф, многу пари отидоа за еден ден NARS Ita Brush 21 E.L.F. Cosmetics, Blush Brush E.L.F. Cosmetics, Studio, Powder Brush E.L.F. Cosmetics, Studio, Stipple Brush Real Techniques by Samantha Chapman, Your Finish/Perfected, Blush Brush Real Techniques by Samantha Chapman, Your Base/Flawless, Powder Brush EcoTools, Deluxe Fan Brush Cococare, 100% Natural Argan Oil Whitening Lightening Super Booster Teeth Whitening Pen Crest 3D White Whitestrips, Professional Effects Gerard Cosmetics Lipstick - 1995 E.L.F. Cosmetics, High Definition Powder, Corrective Yellow E.L.F. Cosmetics, Mineral Infused Face Primer, Tone Adjusting Green Rimmel London I Love My Lips Lipbalm - Berry blush Barry M Limited Edition Starry Eyed Palette