За син ми-патики Адидас,фармерки,зимска јакна,кошула. За ќерка ми -фустанче и хулахопки. За мене-само хулахопки.
Крем панталони Вино боја џемпер со тигар како на Кензо моделите Крем џемпер на копчиња Црн џемпер со бели цветови на него и Чизмиве
- Clarins body lotion with hazelnut oil, освежувачки лосион за тело со масло од лешник. - Dove купка за туширање. - Colgate plax, cool mint - Средство за плакнење на устата со минт. - Wilkinson sword quattro for woman - Брич и магична машинка за шишање/депилирање на влакна. Јас се заљубив у чудото крај! А башка и циклама боја си земав. - Новчаник од Дуки Дасо. Тој маслинестиот/кремав, кафеав, неодредена боја ми е. - Мат црни штикли од Дуди Дасо. - Две марами исто од Дуки Дасо. - И ланче и обетки од Дуки Дасо.
Лукс пудра Лакови за нокти Катриц камена пудра Светки за нокти Памучни маички за по дома Стакло за тоалед
Лабело Галафарм Прополис Мастики Салонки крем Ташна/плик крем Хулахопки Обетките на сликата и комбинезонот
Конечно Samsung galaxy s4. И моите дома ги частев вечера што конечно си го земав мобилниот: две пици, кило ќебапи и пилешки колбасици на скара од најдобрата ни скара во градот.
Catrice absolute nude палетата - од беж сенки никогаш доста , хајлајтер, антиперспирант Рексона алое, ленти за надусници, лењири и преубав тенкоминец со кој се чувствувам како професорка додека си цртам. А да, си купив и футрола за хамери, за да се чувствувам како хипстер додека одам на факултет со тутурутката на рамо - колку само не, ич не ми се купуваше, ама морав за да не ми ги наврне глупостите.