Овесни снегулки, ленено семе, сончоглед лупен, чиа семе, соино млеко, лешници, бадеми, индиски ореви, микс суво овошје, суво грозје, цимет, сушена брусница, хлорела во прав, како во зрна и во прав, кафеав шеќер, стевиа мислам дека тоа е тоа, го испразнив Био Космос
50 нијанси сиво… најновата книга Појас за вежбање Ташна најк црна со розе Крема за раце Лабело Крема за околу очи Кокосово масло Арганово масло…. Продолжува… .
Денес кооонечно си го купив хајлајтерот на Аура што долго време го посакував, бронзениот.Исто така си купив моно сенка од Гош, црна седефаста и моливче за уста од Есенс нијанса Hot Chocolate.Вчера си купив овесни снегулки од Natura и толку е.Направив и неколку порачки од Авон ако се важи и тоа.
Плетена дебељуцка блуза, бел џемпер каков што одамна барав, камена пудра, кафеави дебели хулахопки и ташна. Тоа за мене. А плус пазаревме за по дома, па одбрав два сервиси за јадење и го одмалив овошјето и грицките за слава од списокот на тато
Страшно дебел крем боја џемпер до колена каков што барав одамна (од Котон). Одлична замена за капут, дури и повеќе топли Плус пар кратки кожни светло кафени/крем чизмички до глужд со дебела штикла (New Look), едно лакче од Макс Фактор, маскара и кармин на Лореал
Најдобар поклон од татко ми ..Ми порача оригинал Дуксер од Официјалната страна на еминем.. Пресреќен суммм <3333
Новогодишни украси Новогодишен венец Новогодишно чорапче Новогодишни машнички Балеа гел за туширање од маракуја.