Пудра Аура Cover me кафени хеланки Хулахопки со темно и светло теѓет апликации Три рамки за слики Тапети за по дома
Од последните две кампањи ми се овие производи, освен парфемот шо ми е од пред тие две. А најјако е што не сум зачленета Ако се зачленам незнам дали у минус или па у придовкa ќе бидам ако земеме во предвид дека од секој каталог имам секако над 500/600 денари нарачки. Другарка ми ми дава чат пат и од тие за претставиниците ако ме бендисаат сетовите што се многу намалени. 1. Тoday tomorrow always in BLOOM (сепак за овој се одлучив, а не за Today). 2. Двоен третман за околу очи Anew Clinical. 3. Корективен, дневен хидрантен крем со 3Ф 30, Anew Clinical. 4. Ревитализирачка пилинг маска за лице со кинески женшен. 5. Starry nights палета. 6. Dazzling Berry кармин. 7. Сет за веѓи со восок. 8. Две креми за пети, една за омекнување на стапалата, а другата ексфолијант за стапала.
Крема за лице Зиаја со подарок крема за раце, гел за миење лице Зиаја, паста за заби, маскара и моливче за очи.
Сјај за уста од Авон, подлога за шминка од Орифлејм, сјај-пудра за лице, исто од Орифлејм, и камена пудра од парфимерија
Комплет Little Black Dress- Авон Моливче за очи со сунѓерче виолетово -Авон Чорапи Туш за очи Golden Rose
си купив црна танка врфка што се тегне и си направив ваквии ланчиња и прстени : од далеку исто како тетоважи изгледаат јаки се