Мајцава од New Yorker,да ми соодвествува на алтер егото. КОНЕЧНО ! Cuz sometimes you have to be your own hero !!
Не бев јас лично ама ми купија мене па се важи Со пастата ми дале и гратис неколку пакетчиња од Lacalut extra sensitive за проба. Ова за повредата на грбот, да ми ја ублажи болката.Помага и за болки во мускулите од вежбање. И ова,за секојдневна нега на стапалата и против потење и непријатна миризба.
Фармерки Кошула Градник Тоник за лице Маски за лице Маска за коса Крема за стапала Хајлајтер Есенс Пилинг за тело Списание Шолја за чај Лабело Сув шампон
1. Парфем - Premiere Luxe Gold Blush, Avon 2. Путер за тело - India Intensity, Avon 3. Спреј за тело од роза и чоколадо, Авон. х2 4. Шал 5. Обетки 6. Кафеава сенка за очи 7. Colgate паста за заби 8. Шнолички и прстенчиња.
од caliope бордо плетена наметка 699 ден. и од waikiki фустанче памучно црно со патент, кежуал 1399 ден. од колекцијата за трудници не дека сум трудна туку само тој ме собра оти ко тортиче сум напраена
Телевизор Лаптоп Маус Звучници Таблет Клима уред USB Дедо Мраз ме награди, ама лаптопов незнам да го работам има Windows 8.