Конечно дојдов до некое денарче, адвокатот ме почасти и одма да се потрошат нормално. Чизми/чевли од Дуки Дасо и шеширов исто од Дуки Дасо да ми одговара со нив. (Чизмите ќе ги постирам во темата за омилени чизми).
Бев пак на шопинг, овојпат во Цирих. Нема град да отидам а да не се вратам со куп облека. Капутчево, второ годинава ама се заљубив. Какво изненадување за мојот стил, уште едни црни чизмички Мислам дека 90 посто од чевлите ми се исти, ама што да правам кога само такви носам. Не можев да го најдам точниот модел, може да се овие, или се многу слични. И ташнава. Љубов на прв поглед. Оваа е помалата, мојата е поголемиот модел, не можев да најдам слика
1.Бели фармерки H&M 2.Дебели хулахопки со новогодишни мотиви и ирваси (што би рекла мајка ми -Да ти се стопли душичето) 3,Essence superfine eyeliner pen
1. Ревитализирачка пилинг маска за лице со кинески женшен - Авон 2. Хидрантна маска за лице - Авон 3. Комплет Luck: Парфем, лосион за тело и спреј за тело - Авон 4. Шампон од црна рибизла и детелина - Авон 5. Шал 6. Црно боди - х2 7. Бордо кардиган 8. Црно џемперче со гол грб 9. Чорапи.
1.Фармерки од Њу Јоркер 2.Ланче од Њу Јоркер 3.Кармин Essence Nude Love 4.Aura lipliner No 34 Најдобрата темноцрвена,бордо боја 5.she stylezone powder rouge 001
Е веќе преку глава од менување креми ми е,па се решив на оваа бидејќи е погодна за чувствителна кожа.Ова е последното нешто што го купив.
Бев да си ја земам наградата од ДМ, Alverde пена за миење лице, плус мини шопинг: Essence кремаст хајлајтер look on the bright side, Alverde гел маскара за веѓи, Balea лосион за тело со најпрекрасен мирис за во зима со бадем и Balea дезодоранс за чевли. Плус купив две книги од Матица и само што ги завиткав: новогодишен поклон за мајка ми и татко ми
Бордо дамски капут ме изненадија моите како поклон за Нова Година, а воопшто не бев со план И: црна сукња, тесна, крем за лице и крем за раце од Зиаја, чорапи за мене и брат ми и пакетче за внук ми И доволно е за годинава, чинам дека ги прекардашив сите граници