Овој капут од Mango Маскарава (која, патем кажано, е одлична) И некои други ситници за обновување на гардероба и излегување од трудничка фаза
Непланирав да купувам за нова година но ете налетав на црвено фустанче па неможев да одолеам , месо боја холахопки и метален цртач за нокти.
Rimmel Match Perfection пудра за лице Rimmel Stay mattе камена пудра Црни класични панталони Црна класична сукна уз тело со шлиц позади, конечно најдов таква како шо сакам
Серум за лице Balea Aqua; Гроздова маст за усни Bones farm; Плетен комплет баретка и шал во бордо боја; Плетени ракавици во црна боја;
http://www.bershka.com/m/mk/en/new/woman/bershka-braided-knit-dress-c708010p5233522.html За поголемата два пара хеланки,две блузи,џемпер и тегет фустан -теранова За бебчето комплет плишан од картерс За мм блуза од зара За годинава доста е купување
Последно ја купив оваа пудра,после долго барање ја најдов пудрата што најмн ми одговара конечно е моја
Убаво си се почастив за празнициве Дебела зимска јакна со пердуви и огромна качулка со крзно, и тоа на убав попуст - Манго; Темно зелен волнен капут - Pull&Bear; Окер боја фармерки и темен тексас slim фармерки - Pull&Bear; Кратки црни чизмички со дебела штикла и метални детали - Suiteblanco; Дебел шал - Зара; Џемпер за мене и џемпер за дечко ми - Massimo Dutti; И имам нарачки од iHerb и StrawberryNet со еден тон шминки и козметика што ги чекам да стигнат, а особено им се радувам на Nars руменилата, едвај ги чекам Ми остана уште да си земам уште една боичка од долготрајните кармини на Менхетен, меркам една виолетова нијанса со месеци, па ако го начекам во Космо, би било супер Всушност, тоа може и денес да го направам И сега сум мирна некое време
Timberland црни чизми. Црн кожен новчаник од Горица Трејд. Ракавици од Jysk и Стаклена кутија за накит исто од Jysk.