Многу ми е мерак што го отворија пак suiteblanco Панталониве и една кошула што не можам да ја најдам на страната, ама обична бела со кожна крагња е. Ќе ги сликнам за блогот утре, ако времето соработува со мене
Ауу лелеее колку се најубавиии со здравје да си ги користиш кога ке имам и јас маж ке мора да ги запознаеме со твојот да му каже кај ти ги купи овие умреввв готовоо колку се убавиии. И она ти била "жалосна" а бе ке те убијам да си знаеш само. А јас што си купив....си купив маскара Голден роуз црно блузиче парфем бондаж (така ми текна за бондаж ем евтин ем трае доста) и си купив лабелце и толку.
И со парка се сторив. Редактирам да кажам дека тоа меканото од внатре се вади и на пролет ќе можам ко мантилче да си ја носам.
1. 2 црни корсети 2. Комплет црна кожна сукња и црн кожен корсет 3. Крем за раце од јаболко и цимет- Орифлејм 4. Две сапунчиња од Орифлејм 5. Парфем Џордани голд - Орифлејм х2 6. Гел за туширање - Орифлејм 7. Фарба за коса - Гарниер.
Карирана кошула,долни тренерки,памучни комплет тренерки,бели фармерки,џемпер сив ,маски за лице,бејби лип балм,гел за туширање од балеа.