Clinique high lenghts mascara. Clinique all about eyes. Clinique even better makeup. Clinique chubby stick, super strawberry. Clinique for men, anti age moisturizer(ради реда, да не ми преречат сум го заборавила) Од ХМ Неколку пара хулахопки (подебели, потанки), легинс. 3 памучни маички на кратки, 3 долни маички со тенки рамчиња, 3 долни маички со дебели рамки, 1 многу долга долна маичка со дебели рамки. 1 летно фустанче. 1 подебело фустанче. 1 многу долг плетен сив џемпер без копчиња. 1 маичка на кратки од мерцилизиран конец како за под сако, 1 на долги.
Денес во сити мол Три сликовници од просветно дело Кенгур за бебето од енци менци Три пара хеланки и џемпер за керка ми и црвено бел џемпер за мене од теранова
Само ја можам од Солун во ек сезона на попусти со 4 работи да се вратам дома. Белава сукња од Бершка,крем сукња од Страдивариус , Ореос колачиња и Узо .
Тренерки долни шарени - Калиопе Долни карирани пижами - Теранова Црвена наметка за со пижамите (ептен Крисмас сум у комплет) - Теранова Тексас јакна - Котон Шарено фустанче со долги ракави - Страдивариус Чизми за по снег - Ранерс Гел за туширање и шампон од ДМ
Овие лепотициве од сенки , едвај чекав да најдам Inglot продавница некаде ,уште летоска ги мислев, си купив и 2 блузички, фустанче и прстенчиња од H&M ( од кои една блузичка од фустанче подарок од дечко ми ) , една блузичка целата со мат шљокици, моментално ми е најомиленото парче и штикли нежна тиркизна боја од Зара. едната е на јако светло , на другата јас сум го покрила светлото , не знам како подобро да ја доловам бојата