Фала Има продавница во Космос Kanelopoulos fashion,имаат парчиња облека внатре од Guess,Calvin K.,Killah,Mochino i уште по некој бренд. А исто имаше и во трговскиот MegaOutlet,но не толку избор. Конкретно долнава облека се изненадив,не беше воопшто мн скапа.Гаќичките беа 18€,а бејби долот малце повеќе од 20€. Имаше и комплети доста.Тие беа околу 40€,50€.Зависи..Сите скоро беа со минимален попуст (10-15%) Само имам замерка што не се 100% памук. Слушнав дека и на proxenou koromila street има.Но не сум била јас.
мислам има и од 300,400 евра..Сепак поклон ми беа..Од Америка ми ги донесе еден пријател од татко ми.. Ич не пазам на облека...Али овие ги чувам како очите <333 и ги обожавам.. <33333
Конечно кожна сукња да ми се смири душичкава П.с Во најкус можен рок ќе ја сликам фискалната и ке прикачам извештајод банка за да се смират душебрижниците на темава за тоа кој колку трошел што постирал на темава .
1. Комплет за веѓи - Авон 2. Четирибојни сенки за очи - Авон 3. Тоалетна вода, Summer White Sunrise - Авон 4. Лосион за отстранување на водоотпорна шминка - Авон 5. Течна блескава пудра со смирувачки ефект - Авон 6. Нежен матирачки ББ крем со 3Ф 15, Solutions - Авон 7. Серум за суви врвови за сите типови коса - Авон 8. Шампон за зајакнување и заштита на косата, Advance Techniques - Авон 9. Шампон за обновување на косата, Advance Techniques - Авон 10. Гел за туширање, Senses - Авон 11. Чичово масло за коса.
ne bese voopsto ubavo od necija strana da kazuvaat dali nekoj lazel sto kupill koj kolkuu imal ili nemal moznosti da dade pari i neznam uste sto.nikoj ne moze vo nicie ime da zboruva.nekoj si ima poveke moznosti i moze povekee da se vpusti vo vrska so kupuvanjeto ,shopping i ne mora vednash kako i srkogash da vi izleguvaat tie ljubomorni iskazi na videlina. moe mislenje e deka moze i slika da se postira no od tocnata prodavnica sto e kupenoo, a najubavo bi bilo da slikame licno. i malce of topik im imam pisano na nekolku feminki vo lp koga postirale slika od internet od nesto sto ne se ni gledaa kaj e kupeno,a nebese ni navedeno i gi imam prasano od kade im e istoto i cena zatoa sto mi se dopadnalo,no povraten odgovor ne sum dobila. a i vo idnina mesto da nabrojuvame po dolgi spisoci sto sme kupile i sekoj den da se pisuva deka edna ista feminka kupila cizmi tunika dzemper fustan suknja i mnogu drugi raboti,ubavo bi bilo istoto da se slika.
А што има некој да се правда? Не знам како можете да се замарате со тоа дали некој стварно го купил или не. Ми се чини дека само на македонски форум има коментари од типот дебело си ги платила,лажете дека имате брендирани работи, демек состојбава каква е од кај ви се пари за толку да купувате...Па никој вас по џебот не ве удира. А кога ќе видите некои поефтини работи се прашувате ли зошто немале пари за поскапо? Или тогаш нема врска, демек нормално е тоа Да не може човек да се опушти од толку душебрижници. Да нема некој да си купи ќе прашате ли зошто нема ? Не. Значи нема што да ве интересира и кога човек има да си приушти.