Nivea-дневна крема против брчки со масло од семки од грозје + ноќна и крема за околу очи од истата линија Eucerin рол-он 48 часа заштита Nivea-пена за миење лице и Dalacin C за пубертетлијата
Ајде да ти одговорам иако едно време си помислив не вреди , ќе се прават оф топици и слично значи вака , пред се ова е Македонски форум и како што кажа ова го има само на Македонски форум , а знаеш зошто е тоа така , бидејќи сите кукаат се жалат како работат за 6 илјади мизерна плата или 10 илјади , а од друга страна постираат слики од интернет од брендови и марки, не го реков само јас тоа туку има и други истомисленици , и секако дека ми е жал ако некој нема ни 200 денари да си купи блуза , јас сум искрена и стојам на мислењето дека пари се има за еден поскромен живот , а не да се жалам колку е тешка состојбата а од друга страна купувам под наводници козметики и облека од некои брендови кои сум ги видела само на слика на интернет не знам која е поентата да се правиш важен со луксуз на анонимен форум ? и не ми рециплирај повеќе , да не правиме оф топик , ако некој се спротистави на нечие мислење е душебрижник според тебе , а ако се спротиставиш ти е ОК , ондак тако то .. поззз , ахам и да , арно рекле ако се работи за тебе самиот се е во ред , ама ако некој друг се спротистави на толпа народ , тогаш земи каменувај го свашта еј !!
А што читате вакви теми ако сметате дека сите лажат и слично? Ти во џеб да не им гледаш на луѓето. Ако толку многу се замараш со ова земи пролистај ги мислењата на сите што постираат тука за да видиш дали некогаш кукале за пари и да можеш да си спиеш мирно.
Конечно си купив преубави панталони во Котон баш онакви деловни. Ти благодарам. Исто така и кошула. Не се баш убави сликите ама ги сликнав. Spoiler: Кошула Spoiler: Панталони
Еј како сте ме насмеале за добар ден значи! Ова посебно важи за цурата која пишала наместо слики од интернет да прикачуваме, ние сами што сме купиле да сликаме па тоа да го ставаме, бре бре, и фискална да не сакаш прикачено заедно со сликата? Немојте да си го заморувате мозокот со вакви глупости, пошто на крај само вие се нервирате и замарате за вакви глупости, тој што лаже - најмногу самиот се лаже, со тоа само потешко на себе си праве. А мене ваквите постови ми смрдат на љубомора и завист а вие самите си ставате ознака како shady личности, ако немате да напишете што последно сте си купиле, немојте да пишете глупости и офтопици, цел форум го отепавте со слилчни мислења, аман. Инаку во чест на муабетот еве слики. Нов оквир и нови стакла, среќа не ми се покачил диоптерот со оглед дека не ги носам постојано, а треба. Есенс руменило Заедно со тоа од Дебора што ми е, убедливо најдобри, колку многу ми трае тоа е чудо од руменило а и плус е најубавата бејби пинк боја. Есенс маскара за волумен, Интеса лак за коса, Клиндацин лосион за лице, Рексона со алое вера, Жилет колонска за после бричење за адвокатот поклон и жолто неон ремче за кутрето. И две нови маски за мобилниот.
Фустан и некои чизми на намаление) но, дај кажете дали некоја од вас знае каде можам да најдам ваква комбинација. (не мора да биде иста од сликава, но дизајнот да е ист и на машка и на женска блуза) неможам никаде да најдам! :/