Ми ја донесија денеска најновата нарачка. Avon nearly naked - палета за очи. Avon pink cashmere - молив за усни. Аvon nude - молив за усни. Аvon glimmerstick blackest black - молив за очи.
1.Антибиотици 2.Кафетин колд 3.Б-Комплекс 4.Ц-витамин 5.Цедевита И за крај на Виталија инстант овесна каша да ми ја ублажи болката за дадените пари за лекови и ненаспаноста како резултат на високата температура.
Налетав на 70% попуст на наочари за сонце. Така да земав Mexx наочари за 2110 денари Жал ми е што не знаев порано за попуст, ама пак сум задоволна (се гледа од каде ги земав, во случај да во други продавници нема тие на попуст)
Хеланки Џемпер(црно-бел) 2 градници и повеќе пара долен веш Алверда рол он Веледа хидратантна крема Нивеа софт за раце и
- Црна сукња со висок струк - Calliope - Црвена кошула - Bershka - Колор шампон. 75денари - Пилинг за лице со мирис на малина 115денари - Крема со мирис на цреша. 75 денари
танки црни фармерки многу голема црвена карирана кошула (можам како фустан да ја носам ) книга за цртање црвена блуза чипс печени бадеми и црна чоколада и мама ми ги купи овие нараквици