Многу ми е убаво кога ја читам темата и гледам што сте си купиле, ме релаксира. Јас последно си купив
1. Кармин Ultra Color Indulgence (Red dahila) - Авон, и со него подарок црвен несесер. 2. Рол он, Incandessence и Far away - Авон 3. Прочистувачки пилинг за лице со краставица и чајно дрво - Авон 4. Балсам за коса со 5 скапоцени масла за потхранување на косата - Авон 5.Крем за омекнување на петиците - Авон 6. Хидрантен крем за тело со путер и какао -Авон 7. Тоалетна вода, Passion Dance -Авон 8. Маска за лице со природна минерална глина, Planet spa - Авон 9. Две тоалетни води од Орифлејм, Air и Fire 10. Постелнина.
....Или по нашки Мојот Господин Совршен.Она коа сам на себе си купуваш поклон да го искористиш попустот по повод Денот на вљубените.Која иронија.
Ovoj saat na Fossil. Eve go i na nivnata strana, poubavo se gleda. http://m.fossil.com/controller/View...=22436457&imagePath=ES3204&category_id=334086
Kiklite poklon od majkami (da ne bidam tazna za sv.Valentin)da me izradva demek... A jas knigata ja zedov Mokta na potsvesta super kombinacija ...
Од мене за мене-оваа црвена блузичка од Манго, Парфем за следната сезона Од мене за сите, а всушност испаднаа пак за мене. Едниот го пробува црвеното и со кисела фаца ми го дава да го дојадам. Другиот го пробува зеленото, прави иста фаца и колачето завршува кај мене повторно, како и сите останати. Патем се од Марфи, а мене ми беа одлични. И уште книгата Дете 44, неколку пролетни аксесоари за коса од Miss Spice, релаксирачка купка на Балеа со масло од лаванда и лак Max factor -candy rose.
mnogu mi se dopaga koga citam deka nekoj si kupil nesto kupuvanjeto za mene e antidepresiv posledno si kupiv trenerki i tri para stikli