Кутијата е метaлна кутија за шминки ја зедов од Џамбо, тоа од лево е рол-он, а од десно марамчиња за остранување на шминка. Се е посебно купено, нема врска со кутијата
Aha jas mislev deka na metalnata kutija sto gi ima tie sminki se vnatre vo kutijata mislev deka e kutija so sminki
Нијансата е 111, сите Kate Moss карминчиња на Rimmel се намалени на 150 денари во ДМ. Има акција во Космо, со било кој купен производ на I love... Cosmetics добивате торбичка, сјај за усни и маска за лице. Торбичката е всушност пластично поголемо кесе, но останатите два производи се кул
Isto vo Bershka. Mene mi se svigaat,no ne se nesto premnogu glasni.Zatoa i imaat dve crtki,ne se so tri,no super se spored mene.450den. se.
Сјајот е многу нежно розова боја и мириса преубаво, на јагода и милкшејк (клик). Маската е за сите типови кожа и е за една употреба, го има истиот мирис, но се` уште ја немам искористено
Fala ti Poubavi da si kupis. Da,gi imase i zelenite,no poveke izbor na broevi imase od ovie,ili pak jas vo taa guzva ne zabelezav.
Не знам во која Мана си била, ама ништо чудно и да сме се разминале. И јас си купив две маички од таму, кошула и џемпер.
Глина-Сина ума(човекот е до викендот во Струмица, кој сака да купи од него може да му се јави и доаѓа каде ќе се договорете, многу е достапен.) Росал алое Бејби липс-лилјаковото Чоколада со ориз x3 за поклон.